# yoga # meditasjon # mindfulness

# drop-in # kurs # privat-timer

# foredrag # temakvelder # kafè m.m.

# massasje # fysioterapi #helse

# barn # ungdom # voksen

Villa Hjerterom

~ Helhetssenteret på Grålum ~

Katarina Magnus holder jevnlig yoga- og mindfulness-kurs for barn, har familieyoga, YOBA-utdanningen, hun har faste drop-in timer med meditasjon for voksne på dagtid og holder foredraget "Jeg ble syk for å bli sett".
Katarina er også daglig leder av Villa Hjerterom, holder oversikt, administrerer og booker arrangementer. 


Katarina er 42 år, mamma til en jente på 11 år, ekstra-mamma til en gutt på 18 år og bosatt på Hvaler. Hun er gradert ufør, og har Villa Hjerterom hovedsakelig som hobby. 


Katarina har selv praktisert meditasjon & mindfulness siden 2008 år, og yoga siden 2014 år. Hun har i alle disse årene gått i fordypning og hatt selvstudie - og tilegnet seg mye kunnskap gjennom litteratur, foredrag, reiser, terapi og egen - og andres - selvutvikling.
Det er barna som ligger hennes hjerte nærmeste -og hun har i de siste årene tatt instruktør-kurs i BarneYoga hos Gaia Balanse og gått på "Mindfulness og Empati i pedagogisk praksis" hos Famlab.

Katarina har bred livserfaring som har gitt henne stor livsvisdom, som hun deler velvillig med seg gjennom Villa Hjerteroms arrangementer og mange menneskemøter, med både liten og stor. 
Etter nesten et helt liv med mentale og fysiske utfordringer, opplever hun at der den tradisjonelle skolemedisinen ikke strakk til - fikk hun hjelp til å leve et godt og fullverdig liv gjennom meditasjon, mindfulness og yoga. 

Katarina sier, brutalt ærlig, om seg selv; "Har vokst fra å være en kronisk morfinspisende sjukling, selvmedlidende, bitter, selvisk, navlebeskuende dramaqueen, - til et ydmykt, takknemlig, ærlig, ekte, direkte, barmhjertelig medmenneske med masse kjærlighet til og glede over alt. Jeg - ser - deg." 

Velkommen til Katarinas timer! 

UA-141038389-1