# yoga # meditasjon # mindfulness

# barn # ungdom # voksen

# drop-in # kurs # privat-timer
 
# foredrag # temakvelder # kafè m.m.

Villa Hjerterom

~ med rom & hjerte for alle ~


Vil du lære å gjøre Yoga & Mindfulness med barn?

 Fra kr. 2.990,- får du et komplett "ferdig pakke" i et eget utdannings-sett, med alt du trenger for å gjøre Yoga og Mindfulness med barn.

Kurset egner seg godt for deg som allerede jobber med barn og ønsker lære videre enkle metoder for å styrke barnets mentale og fysiske helse.  

Oslo 3-5 januar 2020: Ledige plasser! 
Sarpsborg 10-12 januar 2020: Ledige plasser! 

Priser: 
Sarpsborg kr. 2.990,-.
Oslo kr. 3.490,-.

#

YOBA.no tilbyr deg instruktør-utdanning i Yoga- & Mindfulness for barn.
Hos oss kjøper du en “ferdig pakke” - et komplett utdannings-sett, hvor essensen fra urgammel yogisk filosofi og visdom er fornorsket og omgjort til nåtidens barn.

Kurset inneholder:
· yoga-øvelser og yoga-lek
· mindfulle historier og øvelser
· sanger for økt selvfølelse
· bevegelses-sanger for bedre konsentrasjon
· pust-, nærvær- og oppmerksomhetstrening med ulike avspenninger for mental og fysisk helse

Kurset består av flere ferdige timer undervisning av ulik lengde for barn fra 0 til 12 + år i et komplett kurshefte og alt materiell inkludert:
· Kompedium/kurshefte
 · Yoga-matte
 · Mindfull barnebok
 · Affi-musikk på cd
 · 25 Yogalek-kort i eske
 · Instruktør-bevis
 · Fri bruk (gjelder ikke å videre utdanne yoba-instruktører)
 · Tilgang til nedlastbare filer
 · Support i ettertid

Kompendium – kurshefte inneholder bl.a.:
· Yoga- og Mindfulness for Barn-kurs for Barn 4 - 6 år ( 4 x 40 minutter)
· Yoga- og Mindfulness for Barn-kurs for Barn 7 - 12 år ( 4 x 45 minutter)
· Avspenning 1-3 år 5 minutter
· Avspenning 4-6 år 10 minutter
· Avspenning 7 år + 15 minutter
· Avspenning: Knytte hender og føtter · Avspenning: Spagetti / Død mann
· 20 minutter for barn 1-2 år liten avdeling
· 30 minutter for barn 3-4 år mellom avdeling
· 45 minutter for barn 5-6 år skolegruppe
Ferdige timer:
· 20 minutter for barn 0-2 år liten avdeling
· 30 minutter for barn 3-4 år mellom avdeling
· 45 minutter for barn 5-6 år skolegruppe
· 45 minutter for barn fra 7 år skole
· 60 minutter for barn fra 7 år skole
+ Ekstra undervisning og materiell.

Kurset passer for deg som jobber med barn i skole, barnehage eller gjennom fritidsaktiviteter, for foreldre, for yoga-instruktører eller deg som er lidenskapelig opptatt av å bevare og å fremme dine egne eller andre barns mentale og fysiske helse.

Program:
Fredag 17 - 20: Presentasjon. Innføring i yoga og mindfulness. Undervisning og gjennomgang. Teori og praksis.
Lørdag 11- 17: Undervisning og gjennomgang av kurs I, 4 - 6 år + ekstramateriell. Teori og praksis.
Søndag 11 - 18: Undervisning og gjennomgang av kurs II, 7 - 12 år + ekstramateriell . Teori og praksis. Avslutning. Diplom-utdeling. 
Totalt 15 timers kurs.

Lunsj-pause midtveis lørdag og søndag. (Medbragt, eller kjøp i utsalg i nærområdet.)

Om kursene:
Kursene for barn på 4 x 40/45 minutter er godt etablerte, strukturerte og innehar en rød tråd med faste rammer og rutiner. Du undervises i begge kursene og ekstramateriale i sin helhet fra start til slutt, akkurat slik jeg underviser barna. Learing by doing.
Etter en endt intensiv kurs-helg har du mulighet til å starte egne kurs for barn, eller ta kunnskapen med deg i allerede eksisterende arbeide med barn.
Ingen forkunnskaper kreves, men det er en fordel at du selv har interesse for yoga-øvelser og mindful-filosofi.
Det er en forutsetning at du har en stor grad av empati og anser deg selv for å være et varmt og nært menneske i møte med barn. Det er også en forutsetning at du innehar selvinnsikt og et ønske om å bli en helere utgave av deg selv også, da gjennomgang og undervisning av alle øvelsene på kurset vil kunne sette i gang egne personlige refleksjoner og prosesser.  I møte med barn, er det viktig at vi som underviser er mest mulig på plass i oss selv, og dette kurset vil gi deg nyttige verktøy og øvelser til nettopp dette.

 #

 Kle deg helst i behagelige klær som ikke strammer. Vi skal gjøre yoga og ha avspenning. Ta gjerne med skrivesaker og vannflaske.

 #

Du vil på siste kursdag motta bevis for din deltagelse og får tittelen YOBA-instruktør // Yoga & Mindfulness for barn, inkludert friheten til å bruke dette som du vil (med unntak å utdanne andre instruktører videre).

Du vil også få mulighet til å annonsere kursene dine gjennom
Yoga for Barn.PÅMELDING: mail til [email protected] Ønsket kontakt-info er navn, adresse, mail, telefonnummer, tilhørighet til barn (jobber i barnehage, skole, forelder etc.).
Personvern: Ved å gi fra deg dette godtar du også å bli registrert i våre systemer. Vi gir aldri bort opplysninger til en tredjepart.

Faktura kommer på mail, og plassen er kun sikret når betaling er registrert.
Ønsker du avbetalings-ordning? Skriv dette i infoen og vi finner en løsning.

Betaling via VIPPS: Vipps beløp merket med "Hvilket kurs + kontakt-info til deg selv" til Vippsnr.: 88308. 

Rabatter ved bestilling av flere plasser.

#

Sagt om vår Yoga & Mindfulness for Barn:

"Takk for en herlig yogastund i Tyrihans Barnehage! God opplevelse som ga oss mersmak. Balanse mellom aktivitet og hvile."
- Tyrihans Barnehage, Sarpsborg

Om kurset:

"Kan virkelig anbefale dette kurset! Katarina er en varm person med et brennende engasjement for å få yoga ut til barna. Et intensivt og effektivt kurs der vi lærte hvordan å tilrettelegge ut fra alder og forutsetninger. Mye fint materiell som fulgte med, og skreddersydde program. Tusen takk for alt jeg har lært denne helga. 💕🙌🧘‍♀️"
- Ranveig Vortvedt

"Tusen takk for et innholdsrikt, intensivt og fantastisk kurs.🙏🏻Katarina er en utrolig dyktig og engasjert lærer som har skreddersydd et kurs for Yoga med barn. Alt ligger til rette for at vi som har gått dette kurset skal kunne gjennomføre egne timer med barn. Du får alt materiale du trenger for å lykkes.🦋 Jeg kan virkelig anbefale dette kurset.💛"
- Heidi Loe Nilsen

"Tusen takk for en fantastisk kurshelg.🙏🏻♥️ Yoga og mindfulness for barn er så viktig, viktig for barn å kjenne på egne følelser og nå inn til seg selv på deres måte.🧘🏼‍♀️ Takk til fine Katarina, du er trygg, en utrolig inspirasjon og en fantastisk kursholder.👏🏻💗 Anbefaler virkelig dette kurset.🙏🏻🤗"
- Astrid Sommervik Auren

#

Lærer er Katarina Magnus
, som til daglig drifter Villa Hjerterom i Sarpsborg, hvor hun selv underviser i meditasjon for voksne, barneyoga og familieyoga, og utdanner andre til å undervise barn i Yoga og Mindfulness gjennom Yoba.no.
Hun opplever at meditasjon, mindfulness og yoga fungerer som en motvekt til prestasjons-samfunnet, hvor barna her har en arena hvor det er fokus på at de er gode nok som de er og lærer å bli glade i seg selv akkurat slik de er, med akkurat den kroppen og de følelsene de har.

Katarina har selv meditert siden 2007, praktisert yoga siden 2014, og underveis utdannet seg innen barneyoga, mindfulness i pedagogisk praksis og yin yoga for voksne.
Hun har selv erfart hvordan meditasjon, mindfulness og yoga har bidratt økt indre ro og trygghet, økt fokus, forbedret selvfølelse og mer fleksibel kropp.

 Jeg gleder meg! :-)

I all vennlighet fra
Katarina Magnus
Yoga-lærer
Yoba // Yoga & Mindfulness for barn

#

 YOBA er grunnlagt av Magnus Meditasjon, som er registrert i Brønnøysundregistrene med foretaksnummer: 915165036, som drives og eies av meditasjons-veileder og yoga-lærer Katarina Magnus.
https://www.facebook.com/magnusmeditasjon/ Se også mer info her: https://www.facebook.com.no/yobanorge
UA-141038389-1